24 Eylül 2008 Çarşamba

TTnetden Ogrencılere Bir Yardım Daha TTNET VITAMIN


İNTERNETTE VİTAMİN VAR!

Öğrencilerin Derslerindeki Büyük Yardımcısı

TTNET VİTAMİN eğitim destek hizmeti, ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıfta okuyan öğrenciler ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini kullanarak Milli Eğitim Müfredatına uygun interaktif eğitimden İnternet üzerinden faydalanmalarını sağlıyor.
TTNET VİTAMİN’le artık çocuklar evlerinde eğlenerek, hiç sıkılmadan okuldaki derslerini bilgisayar başında tekrar edebilecekler. TTNET VİTAMİN’in içerisinde öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardımcı olan, onların derse olan ilgisini arttıran sesli konu anlatımları bulunuyor. Çocukların öğrenme motivasyonunu arttıran görsel canlandırmalar ve dikkatini canlı tutan interaktif etkinlikler ile ders anlatımları çok daha eğlenceli hale geliyor.
TTNET VİTAMİN’de hem sınıfta uygulanabilen hem de öğrencilerin daha iyi anlayarak kendilerinin de yapabileceği deneyler ve etkinlikler bulunuyor.
Öğrenciler ödevlerini yaparken TTNET VİTAMİN’den yararlanabilir, ihtiyaç duydukları konularda TTNET VİTAMİN’inde yer alan İnternet linkleri ile faydalı sitelere ulaşabilirler.
Tertemiz İnternet için TTNET’in sizlere ücretsiz sunduğu, kurulumu ve kullanımı çok kolay olan TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ ile, dilerseniz çocuklarınız sadece TTNET VİTAMİN’i kullanabilir dilerseniz sizin belirleyeceğiniz zaman ve sınırlar içinde, sakıncalı sitelere girmeden, İnternet’ten de faydalanabilir.

Çocuklarınızın İnternette sadece TTNET VİTAMİN'i kullanmasını istiyorsanız, TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ ile bu ayarları nasıl yapabileceğinizi öğrenmek için lütfen tıklayın.

Peki ya Öğretmenlerimiz TTNET VİTAMİN ile neler yapabilecek?
TTNET VİTAMİN ile öğretmenler, sesli konu anlatımları, görsel canlandırmalar, deney ve alıştırmalar, derslere hazırlanmasını kolaylaştıran sınıf etkinlikleri, çözümlü örnekler ve testler sayesinde ders anlatımlarını daha kolay ve eğlenceli bir hale getirecek ve böylece öğrencilerin derslerine motivasyonunu arttırarak başarılarındaki yükselişi sağlayabilecekler.
Öğretmenler, derslerini doğrudan TTNET VİTAMİN üzerinden işleyebilir, ister doğrudan bilgisayar ekranından isterlerse de projektörle duvara ya da tahtaya yansıtarak derslerini daha verimli ve eğlenceli hale getirebilirler.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

booooooooooooookkkkkkkkkkkk gööööööööööööttttttttt

Adsız dedi ki...

hiç bir şey yok. bunlarda güya öretecek.öğretmek çok istiyorlarsa internetten açabilelim ttnetvitamini...

Yorum Gönder