26 Mart 2008 Çarşamba

Yeni İcatlar


Bilgisayar çılgınlarınaİşte bu tasarım tam size göre ! Tuvalet şekline bürünmüş bu koltuk sayesinde, saatlerce oyun oynayabilir, sohbet edebilir, hatta bilgisayar başında sabahlayabilirsiniz.
Tek sapla iki şemsiyeYağmur yağmaya hatta şiddetini arttırmaya başladı. Tek bir sapı olan iki kişilik bu şemsiye sayesinde, hem tek şemsiye taşıyorsunuz hemde iki kişi aynı anda korunmuş oluyor.

Tam erkeklere göre:) Yeni çıkacak bu yüzükler sayesinde, doğum günlerini, evlilik yıldönümlerini unutmayacaksınız. Son 24 saat içinde her saat, parmağınızı 10 saniye boyunca 120 dereceye kadar ısıtıyor.

Bu kadar da olmaz !!!Yeni pişmiş bir yemeğin ağzınızı yakmaması için düşünülmüş bir icat. Mucit, insan sağlığını da düşünerek, sıcak yemekten doğabilecek yaralanmalara karşı yemek çubuklarına vantilatör görevi gören küçük bir fan yerleştirmiş.


Hedefi tutturunKendi gözünüze damla damlatırken yaşanan sıkıntılara bir çözüm. Bu gözlük sayesinde damlayı bir seferde göz bebeğinize ulaştırmak mümkün. Tek yapmanız gerekn gözlüğü takıp başınızı arkaya yaslamak. Bu sayede gözünüzü ıskalamak mümkün değil.









Sıradışı Otomobil LastiğiMichelin firması tarafından tasarlanan bu sıradışı otomobil lastiği sayesinde lastiğin patlama derdinden kurtulacaksınız. İçinde hava yada herhangi bir patlama oluşturabilecek yapıda olmadığı için yolda kalma şansını en aza indiriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder